کد خبر: 4259164
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶

اعتکاف؛ فرصتی معنوی برای تقویت همبستگی اجتماعی

امام جمعه کرج گفت: اعتکاف باید به‌گونه‌ای باشد که همه اقشار جامعه بتوانند در کنار یکدیگر از آن بهره‌مند شوند و از آن به‌عنوان فرصتی برای تقویت همبستگی و اتحاد اجتماعی بهره ببرند.

آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی امام جمعه کرج

به گزارش ایکنا از البرز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، امام جمعه کرج در خطبه‌های نماز جمعه ۲۱ دی‌ماه کرج، اظهارکرد: دشمنان ایران به دنبال تضعیف اراده و همبستگی مردم ما هستند. آن‌ها به دلیل اشتباهات استراتژیک و تحلیل‌های نادرست، تصور می‌کنند که در شرایط کنونی، قدرت و توان دفاعی ایران به چالش کشیده شده است. در حالی که این‌گونه افکار و تحلیل‌ها بی‌پایه و اساس است. آن‌ها به جای مواجهه مستقیم با ایران، در تلاش‌اند تا از طریق فشارهای روانی و تحریف واقعیت‌ها خواسته‌های خود را پیش ببرند.

وی افزود: رزمایش‌های نظامی که به‌طور منظم در ایران برگزار می‌شود، به‌ویژه رزمایش پیامبر اعظم ۱۹، پیام واضحی برای دشمنان دارد. این رزمایش‌ها نه تنها قدرت و اقتدار ایران را به نمایش می‌گذارد، بلکه توهمات دشمنان را نیز برطرف می‌کند. 

این مسئول تصریح کرد: چنین رزمایش‌هایی باعث تقویت روحیه مردم، ایجاد امید و احساس امنیت در میان ملت و نشان‌دهنده اتحاد و انسجام در برابر تهدیدات خارجی است. این اقدام به دشمنان یادآوری می‌کند که باید تحلیل خود را از ایران به‌روزرسانی کنند و بدانند که هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، پاسخ غیرقابل جبرانی خواهد داشت.

حسینی‌همدانی در ادامه با انتقاد از برخی رسانه‌های داخلی که بدون توجه به واقعیت‌ها، به انتشار اخبار و تحلیل‌های نادرست پرداخته‌اند، گفت: چقدر توانسته‌اید پیام اقتدار و قدرت ایران را به درستی به مردم منتقل کنید؟ چقدر فعالیت‌های مثبت دولت را که در راستای امیدبخشی به مردم است، پوشش داده‌اید؟ چرا باید به جای تقویت اعتماد عمومی، به انتشار اخبار منفی و شایعات پرداخته و مردم را دچار یأس و ناامیدی کنید؟ باید با صداقت و واقعیت‌گرایی، مردم را آگاه کرده و به آنها امید بدهیم.

امام جمعه کرج تصریح کرد: ترامپ هنوز به قدرت نرسیده، اما با تهدید و فشار بر کشورهای مختلف جهان تلاش می‌کند تا آن‌ها را به سمت پیوستن به آمریکا سوق دهد، در حالی که کشور خودشان در شرایط بحرانی قرار دارد و برای نجات خود به جنگ روانی روی آورده‌اند. وی تهدید کرده که در صورت عدم آزادی گروگان‌ها، غزه را به جهنم تبدیل خواهد کرد، اما واقعیت این است که بیش از یک سال است که در غزه وضعیت فاجعه‌بار است. در این مدت، اسرائیل از کمک‌های مالی زیادی برخوردار شده و در عین حال، وضعیت مردم در غزه به شدت بحرانی است. خداوند انتقام خود را از کسانی که ظلم می‌کنند خواهد گرفت و هیچ‌گاه ظلم بی‌پاسخ نخواهد ماند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اعتکاف اشاره کرد و افزود: اسلام هرگز با رهبانیت و انزوا از جامعه موافق نیست، اما اعتکاف فرصتی است برای خودسازی و بازنگری در مسیر زندگی معنوی انسان. در دنیای امروز که انسان‌ها با بحران‌های متعدد مادی و معنوی دست و پنجه نرم می‌کنند، این فرصت به‌ویژه برای افرادی که مسئولیت‌های اجتماعی دارند، بسیار مفید و ضروری است. 

این مسول گفت: اعتکاف نباید به‌عنوان یک اردوگاه اجتماعی نگریسته شود؛ بلکه باید به‌عنوان فرصتی معنوی و فردی برای تقویت ارتباط با خدا و خودسازی مورد توجه قرار گیرد. این فرصت باید به‌گونه‌ای باشد که همه اقشار جامعه بتوانند در کنار یکدیگر از آن بهره‌مند شوند و از آن به‌عنوان فرصتی برای تقویت همبستگی و اتحاد اجتماعی بهره ببرند.

 

 

انتهای پیام
captcha