کد خبر: 4252831
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶

حرکت دانشگاه‌ها به سوی پژوهش و ارتقای زیرساخت‌های علمی ضروری است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه خوارزمی کرج گفت: مسیر علمی دانشگاه‌ها باید به سمت تحقیق و پژوهش‌های کاربردی پیش برود تا به این وسیله همپای تحولات جهانی، شاهد رشد و شکوفایی علمی کشور باشیم.

حجت الاسلام محمد امیری طیبی نماینده ولی فقیه در دانشگاه خوارزمی کرج

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام محمد امیری‌طیبی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه خوارزمی کرج، روز شنبه، در مراسم افتتاحیه جشنواره دانشگاهی «حرکت» که به مناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش در دانشگاه خوارزمی در حصارک کرج برگزار شد، بر لزوم تقویت و توسعه انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: ایجاد و تقویت انجمن‌های علمی یکی از مهم‌ترین عوامل در تحقق اهداف علمی دانشگاه‌ها و تربیت دانشمندان و پژوهشگران برجسته است.

 وی افزود: این انجمن‌ها نه تنها بستر مناسبی برای ارتقای سطح علمی دانشگاه‌ها فراهم می‌کنند، بلکه به دانشجویان و اساتید فرصتی برای فعالیت‌های مشترک و همکاری‌های علمی در حوزه‌های مختلف ارائه می‌دهند.

امیری‌طیبی گفت: در صورتی که زیرساخت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها به درستی توسعه یابد، می‌توان به پیشرفت علمی دانشگاه‌ها، به ویژه دانشگاه خوارزمی، امیدوار بود. 

این مسئول تأکید کرد: فعالیت‌های پژوهشی و علمی به طور مستقیم بر کیفیت آموزش و پرورش نسل‌های آینده تأثیر می‌گذارد و از این رو باید به‌طور جدی به آن پرداخته شود. برای تحقق این امر، ایجاد فضایی پویا و حمایت از پژوهش‌های علمی، از اولویت‌های اصلی نهادهای دانشگاهی و دولتی باید باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه خوارزمی همچنین یادآور شد: نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه خوارزمی، همواره آماده است تا از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید حمایت کرده و ضمن حفظ و تقویت دستاوردهای علمی، به رشد و شکوفایی این دستاوردها کمک کند. 

وی به ویژه بر اهمیت حفظ دستاوردهای علمی تأکید کرد و گفت: پژوهشگران و دانشجویان باید از حمایت‌های لازم برخوردار باشند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن به تحقیق و توسعه علمی بپردازند.

این مسئول همچنین در خصوص جایگاه علمی دانشگاه خوارزمی در مقایسه با سایر دانشگاه‌های کشور اشاره کرد و افزود: این دانشگاه با رتبه ۲۱ در میان ۱۰۸ دانشگاه کشور قرار دارد، اما باید تلاش کرد که این رتبه به سطح بالاتری ارتقاء یابد. به گفته وی، این امر مستلزم تلاش بیشتر در جهت ارتقای کیفیت پژوهش‌ها و توجه ویژه به مسائل کلیدی در حوزه‌های مختلف علمی است.

امیری‌طیبی گفت: یکی از چالش‌های بزرگ امروزی دانشگاه‌ها، توجه بیش از حد به مسائل سیاسی است که برخی مواقع از توجه به تولید علم و دانش غافل می‌کند. وی افزود که امروز باید بیشتر از هر زمان دیگری به جایگاه دانشگاه‌ها به عنوان مراکز تولید علم و پژوهش نگاه کرد و در راستای تقویت این جایگاه قدم برداشت. 

به گفته وی، حرکت به سمت تولید علم و فناوری می‌تواند در حل مسائل و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور نقش مؤثری ایفا کند و دانشگاه‌ها باید این رسالت بزرگ را به دوش کشند.

انتهای پیام
captcha