کد خبر: 4251572
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

شایستگان باید برای پیشرفت کشور به کار گرفته شوند

دستیار اجتماعی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز افرادی در جامعه وجود دارند که می‌توانند به کمک ایران بیایند، گفت: باید شایستگان در هر گروه و جناح برای پیشبرد اهداف کشور به کار گرفته شوند.

علی ربیعی دستیار رئیس جمهور

به گزارش ایکنا البرز، علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که روز یکشنبه، 11 آذرماه، در استان البرز با حضور رؤسای اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور برگزار شد، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور برای توسعه و پیشرفت ایران تأکید کرد و گفت: امروزافرادی در جامعه وجود دارند که می‌توانند به کمک ایران بیایند و باید شایستگان در هر گروه و جناح برای پیشبرد اهداف کشور به کار گرفته شوند.

ربیعی با اشاره به فراز و نشیب‌های تاریخ معاصر ایران، افزود: جامعه ایران مسیرهای زیادی را طی کرده است که برخی از آن‌ها به دام‌هایی تبدیل شده‌اند. ما الگوهایی ارائه داده‌ایم که نتوانسته‌اند پاسخگوی نیازهای امروز کشور باشند و در بسیاری از موارد، جدایی علم از سیاست‌گذاری موجب تأثیرات منفی بر کشور شده است.

وی ادامه داد: کارآمدی و اثربخشی فعالیت‌های ما باید مورد توجه قرار گیرد. ما نباید تنها با مدیریت داخلی خود به این مسأله پرداخته و از تاثیرات گسترده تغییرات جهانی غافل شویم. فرصت‌های تاریخی در منطقه به سرعت در حال تغییر است و جاده‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی در حال شکل‌گیری است که باید به آن‌ها توجه کنیم.

دستیار رئیس‌جمهور تأکید کرد: در چنین شرایطی زمانی برای اشتباه و تکرار مسیرهای گذشته نداریم. باید به جای بحث بر سر این‌که کدام تصمیم در کجا گرفته شود، به ضرورت‌های این دوره توجه کرده و درباره نیازهای آن صحبت کنیم.

ربیعی تصریح کرد: ما باید شایستگان در هر گروه و جناحی را برای حل مشکلات کشور به کار گیریم و دایره شایسته‌ها را گسترش دهیم. افرادی که می‌توانند کمک‌کننده باشند، باید وارد فرآیند تصمیم‌گیری شوند. ایجاد ذهنیت مشترک در حل مسائل کشور ضروری است و برای این امر نیازمند گفت‌وگوهای بیشتر از آنچه که تصور می‌کنیم، هستیم.

وی همچنین به چندگانگی نظری و چالش‌های موجود در روابط میان نهادهای جامعه اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به تصمیمات کارآمد، باید از فرصت‌های تاریخی موجود بهره برد و با درایت مقام معظم رهبری، گفت‌وگوها را به پیش برد.

ربیعی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه‌های انرژی، آب و خاک، تأکید کرد که باید این مسائل را از هم تفکیک کرده و بر اساس فهم مشترک در جامعه، راه‌حل‌های مناسب ارائه داد.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: نشاط و موفقیت جامعه تنها از یک حوزه به دست نمی‌آید، بلکه بازار، دولت و جامعه باید در هماهنگی کامل عمل کنند. در حال حاضر دولت تصمیمات سختی اتخاذ می‌کند که باید در عین توجه به این تصمیمات، مراقب وضعیت جامعه نیز باشیم. یکی از مسائل اساسی، ناترازی‌هایی است که در بخش‌های مختلف، از جمله نیروی انسانی و انرژی، به وجود آمده است.

دستیار رئیس‌جمهور همچنین به مشکلات سیستم بروکراسی کشور اشاره کرد و گفت: بروکراسی در ایران آسیب‌های زیادی دیده است و در طول زمان، این آسیب‌ها بیشتر شده است. ساختارهایی که نتواسته‌اند به درستی عمل کنند، باعث بروز مشکلاتی در کشور شده‌اند. برای موفقیت ایران، باید تلاش کنیم تا افراد نخبه را وارد نظام توسعه کشور کنیم.

ربیعی در پایان گفت: دولت ضعیف هیچ‌گاه نمی‌تواند کشور را به موفقیت برساند. اگر دولت و بازار از یکدیگر جدا شوند، نتیجه آن ناامنی روانی در جامعه خواهد بود. باید تلاش کنیم تا دولت، بازار و جامعه به گونه‌ای عمل کنند که موجب رضایت و قدرت بیشتر در کشور شود.

 

 

 

 

انتهای پیام
captcha