کد خبر: 4248325
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
مشاور برنامه‌ریزی و نماز نسل نو ستاد اقامه نماز:

نماز معنای زندگی است

حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان با تأکید براینکه نماز معنای زندگی انسان است و حیات بدون نماز حیات طیبه نیست، گفت: ائمه جماعت مدارس باید تلاش کنند تا به بهترین وجه ممکن حقیقت و پیام نماز را به دانش‌آموزان انتقال دهند.

حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، مشاور برنامه‌ریزی و نماز نسل نو ستاد اقامه نماز کشور

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، مشاور برنامه‌ریزی و نماز نسل نو ستاد اقامه نماز کشور در همایش تقدیر از معلمان، مربیان، فعالان و یاوران نماز که روز پنجشنبه، 24 آبان ماه در کانون شهید فهمیده کرج برپا شد، اظهار کرد: نماز یک پیام الهی است که انبیای الهی آن را به ما ابلاغ کردند. پیامی که در زندگی همه انبیای الهی متبلور شده است. 

وی با تأکید براینکه نماز معنای زندگی انسان است و حیات بدون نماز حیات طیبه نیست، گفت: برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه باید نکاتی رعایت شود. دعوت به نماز صبوری و حوصله می‌خواهد و ائمه جماعت مدارس باید به این نکته توجه کنند.

این مسئول بیان کرد: امیدواریم همه معلمان، مسئولان مدارس و ائمه جماعت مدارس که با دانش‌آموزان در ارتباط هستند به عنوان منادیان نماز به این مهم توجه ویژه داشته باشند. 

محمدیان در ادامه با اشاره به اینکه علم وقتی معنا پیدا می‌کند که به آدمی رفعت و رحمت ببخشد و اگر این مهم بدون ارتباط معنوی با خداوند متعال باشد چندان اثرگذار نخواهد بود، گفت: ائمه جماعات که در مدارس اقامه نماز می‌کنند باید توجه داشته باشند که در قالب نماز مطالب ارزشمند معنوی به دانش‌آموزان منتقل می‌شود.

وی تصریح کرد: ائمه جماعت مدارس باید تلاش کنند تا به بهترین وجه ممکن حقیقت و پیام نماز را به دانش‌آموزان انتقال دهند و فراموش نکنند که زمانی موفق به انتقال پیام می‌شوند که خود پیام را به درستی بشناسند وعامل و مومن به این پیام باشند.

مشاور برنامه‌ریزی و نماز نسل نو ستاد اقامه نماز کشور گفت: اگر کسی به پیامی که منتقل می‌کند ایمان نداشته باشد موفق نمی‌شود. پیامبران اولین کسانی بودند که به آنچه می‌گفتند عمل می‌کردند لذا اگر میخواهیم در جامعه افراد مومن تربیت کنیم باید خود عامل به گفتارمان باشیم.

وی ادامه داد: همچنین باید در این مسیر به درستی مخاطبان خود را بشناسیم و به اندازه ظرفیت فکری آنها پیش برود. ائمه جماعت مدارس باید توجه کنند که مثال‌ها و آموزه‌ها متناسب با سن دانش‌آموزان باشد. آنها باید رسانه‌های مناسب برای انتقال پیام را هم بشناسند و در قالب اردو، نمایش، گفت‌وگو، کتاب و ... این پیام را منتقل کنند. 

این مسئول تصریح کرد: ائمه جماعت در نهایت برای اطمینان از آموزش‌های ارائه شده باید به مسئله ارزش‌یابی نیز توجه کند و بازخوردهای لازم را در جهت اطمینان از اینکه دانش‌آموزان مطالب را به درستی درک کرده و فهمیده‌اند بگیرند.

محمدیان گفت: برای گرفتن این بازخورد باید به دانش‌آموزان اجازه بیان بدهید، متکلم وحده نباشید و حتی اظهارات بی‌ربط را بشنوید و صبوری کنید تا به نتیجه درست برسید.

 

 

انتهای پیام
captcha