کد خبر: 4247881
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۲

کاهش خشونت، فقر و تبعیض نمایانگر صلح واقعی است

عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران گفت: عدم وجود تقابل تسلیحاتی بین کشورها سطحی‌ترین نماد صلح است و صلح واقعی زمانی است که به سمت کاهش خشونت، تبعیض، فقر و ... پیش برویم.

محمد منصورنژاد، عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران

به گزارش ایکنا از البرز، محمد منصورنژاد، عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران در نشست علمی صلح، ناصلح و پادصلح که با تاکید بر مسائل ایران در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش جهاددانشگاهی رجایی شهر کرج برگزار شد؛ گفت: این انجمن از ۱۰ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر با ۱۳ کمیته فعال است.

وی با اشاره به اینکه این انجمن به دنبال حضور در فضاهای علمی و آکادمیک شهرهای مختلف جهت ترویج صلح به جامعه مخاطب است، افزود: انجمن علمی مطالعات صلح ایران به جز نشست‌های مستمر، سالانه همایشی برگزار می‌کند که موضوع همایش امسال آن مکتب ایرانی صلح است.

منصورنژاد توضیح داد در همایش مکتب ایرانی صلح قرار است به سه سوال ماهیت، هستی و چرایی صلح پاسخ داده شود. در دنیا مکاتب زیادی وجود دارد و سوال ما این است که آیا می‌توان برای صلح هم مکتبی در نظر گرفت؟ واقعیت این است هر مکتب باید دارای مبانی، اصول، روش و کارکرد باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران اظهار کرد: باید برای صلح هم چنین اضلاعی در نظر گرفت تا بتوان کارکرد اصلی آن را مشاهده کرد.

وی با تاکید براینکه برای دستیابی به صلح باید گسست نسلی، حاکمیتی، جنسیتی و ... را از بین برد تا بتوانیم به تعادلی در همه ابعاد فردی و اجتماعی جامعه برسیم، گفت: مکاتب صلح در رقابت با هم نیستند و در حقیقت باید هم راستا مسیر مشخص را طی کنند.

منصورنژاد افزود: عدم وجود تقابل تسلیحاتی بین کشورها سطحی‌ترین نماد صلح است و صلح واقعی زمانی است که به سمت کاهش خشونت، تبعیض، فقر و ... پیش برویم.

عضو هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران گفت: صلح دارای شاخص‌هایی است که بر مبنای آن وضعیت کشورها نسبت به هم سنجیده می‌شود و در این بحث وضعیت ایران در سطح بین‌المللی چندان رضایت‌بخش نیست.

انتهای پیام
captcha