حجتالاسلام محمدجابر انصاریپور، معاون فرهنگی ادارهکل تبلیغات اسلامی البرز در گفتوگو با ایکنا البرز از آغاز عملیات شناسایی و طبقهبندی مساجد این استان با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: براین اساس مساجد به 6 سطح تعطیل، دایر، فعال، پویا، شاخص و الگو تقسیمبندی خواهند شد.
وی افزود: این نوع طبقهبندی مساجد بر اساس ظرفیتهای موجود در مسجد که از سوی امام محله، کنشگران مسجدی ایجاد شده، طراحی شده است و همچنین زیرساختها، موقعیت و جایگاه مساجد نیز در آن لحاظ شده است.
این مسئول بیان کرد: پس از شناسایی و دستهبندی، اطلس مساجد استان تهیه و تدوین و براساس آن طرح توانمندسازی مساجد، متناسب با وضعیت موجود آنها، برنامهریزی و اجرا خواهد شد.
انصاریپور یادآور شد: این عملیات در سراسر کشور همکاری شبکه راهیاری بنیاد هدایت در استانهای مختلف اجرا و پس گردآوری اطلاعات مساجد و طبقهبندی آنها، در نهایت اطلس مساجد ایران طراحی و ارائه خواهد شد.
انتهای پیام