کد خبر: 4225812
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱

برگزاری مراسم عزاداری محرم در 750 مسجد البرز

مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز گفت: مراسم عزاداری و سوگواری دهه اول ماه محرم در ۷۵۰ مسجد و ۵۰۰ حسینیه استان در حال برگزاری است.

حجت الاسلام مهدی ولائی برحق مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ولایی‌برحق، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه همزمان با آغاز ماه محرم دو هزار و ۵۰۰ موکب و ایستگاه صلواتی در سراسر البرز برپا شده است، گفت: مراسم عزاداری و سوگواری دهه اول ماه محرم در ۷۵۰ مسجد و ۵۰۰ حسینیه استان البرز در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه نهضت عاشورا یکی از عوامل اصلی ماندگاری اسلام و قرآن کریم است، افزود: هرچه بتوانیم اهداف و انگیزه‌های امام حسین(ع) را برای نسل جوان بیشتر تبیین و تشریح کنیم به همان میزان توانسته‌ایم نیروهای متدین را پرورش دهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز ماه محرم و صفر را ماه احیای فرهنگ علوی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و از هیئت‌های مذهبی خواست تا فلسفه وجودی حادثه کربلا را برای مردم تبیین و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کنند.

ولایی‌برحق گفت: خادمان هیئت‌های مذهبی می‌توانند با پخش فیلم، نماهنگ و سخنرانی در مقابل مواکب پیوست فرهنگی مناسبی داشته باشند.

انتهای پیام
captcha