به گزارش ایکنا از البرز، رویا عسگرپور، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز، 21 خردادماه در کارگاه توانمندسازی عوامل اجرایی برگزاری امتحانات سوادآموزی اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاه ایجاد هماهنگی و تبیین دستورالعملهاست تا حس مسئولیتپذیری نیروی انسانی با در جریان قرار گرفتن اهداف و مأموریتهای سازمانی تقویت شود.
وی پرهیز از اعمال سلیقه در تصحیح اوراق را از مهمترین اولویتها در صحت روند ارزشیابی تحصیلی دانست و افزود: نظارتهای مستقیم و غیرمستقیم و برگزاری جلسات توجیهی برای عوامل اجرایی منجر به صحت برگزاری آزمونها مطابق با آییننامهها میشود.
عسگرپور با تأکید بر اینکه نظارت اصلیترین رکن ارتقای فعالیتهای سوادآموزی است، بیان کرد: نظارت به معنای در نظر گرفتن رفتار، کارها یا اطلاعات با هدف تأثیرگذاری، مدیریت و هدایت کردن آنهاست و مسئولان سوادآموزی وظیفه هدایت، نظارت برنامهها و فعالیتهای سوادآموزی را تا مرحله آزمون پایانی برعهده دارند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز گفت: هر مسئول سوادآموزی در طول سال وظیفه نظارت بر ۱۵۰ تا ۲۵۰ نفر سوادآموز در دورههای مختلف سوادآموزی را عهدهدار است و باید نتایج و بازخورد بازدیدها را به اداره منعکس کند.
این مسئول در پایان بر بازدید از کلاسهای سوادآموزی توسط همکاران واحد سوادآموزی و گروه بهبود کیفیت تأکید و بیان کرد: باید نظارتها بهگونهای برنامهریزی شود تا هر کلاس حداقل یک بار در ماه مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
یادآور میشود، در این کارگاه آییننامه برگزاری آزمونهای پایانی سوادآموزی، تصحیح اوراق و ضوابط و شرایط بهکارگیری عوامل اجرایی برگزاری امتحانات و چگونگی تشکیل حوزه امتحانی تا ثبت نتایج و صدور کارنامه در سامانه جامع سوادآموزی تبیین شد.
انتهای پیام