کد خبر: 4216815
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱

تیم البرز برگزیده رویداد ملی جام رسانه امید شد

استان البرز به سرپرستی مسئول سازمان بسیج رسانه این استان در بخش «تولید محتوای متنی» در رویداد ملی جام رسانه امید برگزیده شد.

رویداد ملی جام رسانه امید

به گزارش ایکنا از البرز، اختتامیه رویداد ملی جام رسانه امید با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از فعالان رسانه‌ای کشور در قالب تیم‌های برگزیده استان‌های مختلف و نیز خبرنگاران بین‌المللی به مدت ۳۶ ساعت در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی واقع در تهران برگزار شد و بعد از ظهر یکشنبه به کار خود پایان داد.

گروه‌های شرکت‌کننده تا ساعت پنج صبح روز یکشنبه فرصت داشتند محتواهای امیدآفرین در قالب‌های مختلف خبری و تصویری از جمله یادداشت، گزارش، عکس، اینفوگرافیک، فیلم، پوستر و … و محورهای جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد امیدآفرینی تولید و آنها را در رسانه‌ها، سکوها و پلتفرم‌های مختلف منتشر کنند.

پس از پایان مهلت تولید محتواهای امیدآفرین و نیز داوری آنها توسط چند تیم و ارزیابی انتشار محتواها از طریق پایشگرهای هوشمند بر پایه هوش مصنوعی، طی مراسمی از منتخبان این رویداد تجلیل و تیم البرز نیز به سرپرستی ابراهیم نوروزی‌فر، مسئول سازمان بسیج رسانه این استان» در بخش «تولید محتوای متنی» برگزیده شد.

هدف اصلی از برگزاری این رویداد ۳۶ ساعته، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و تشکیل جبهه واحد انقلاب به منظور مقابله با حملات رسانه‌ای دشمن بود. این رویداد با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنگوی دولت و دیگر مسئولان کشوری برگزار شد.

شایان ذکر است بخش دیگری از داوری‌ها در روزهای آینده انجام و برگزیدگان در روز خبرنگار معرفی و تجلیل خواهند شد.

انتهای پیام
captcha