کد خبر: 4214103
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت البرز:

دهه کرامت بهترین فرصت برای تبیین معارف اسلامی است

فرخ‌لقا پورمختار با بیان اینکه حضرت معصومه(س) بزرگ بانویی از جنس امامت بود، گفت: دهه کرامت بستری برای تبیین معارف اسلامی از گنجینه بزرگ این بانو و اهل بیت(ع) برای جامعه کنونی است.

دهه کرامت

فرخ‌لقا پورمختار، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با گرامیداشت فرارسیدن دهه کرامت اظهار کرد: حضرت معصومه(س) بزرگ بانویی از جنس امامت بود و دهه کرامت بستری برای تبیین معارف اسلامی از گنجینه بزرگ این بانو و اهل بیت(ع) برای جامعه کنونی است.

وی دهه کرامت را یادآور لطیف‌ترین علائق و وفاداری بی‌نظیر خواهر نسبت به مقام معنوی برادر دانست و گفت: ۱۰ روز اول ذی‌القعده، فاصله بین دو ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و برادر بزرگوارشان امام رضا(ع) به‌عنوان دهه کرامت نامیده می‌شود. 

این مسئول دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج معارف اهل‌ بیت(ع) و زمان مناسبی برای نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی دانست و ادامه داد: دختران امروز که مادران فردای جامعه اسلامی هستند، نقش بسیار حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه برعهده دارند.

پورمختار در ادامه به اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت این دهه اشاره کرد و گفت: جشن‌های مادران به همراه دختران، مسابقه نقاشی با موضوع «حجاب دختران»، مسابقه حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم ویژه دختران قرآن‌آموز، تکریم از دختران همنام «فاطمه» و «معصومه»، توزیع بسته‌های فرهنگی، برپایی مسابقات با موضوع «دهه کرامت» از جمله این برنامه‌هاست که در مؤسسات قرآنی استان اجرا می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت البرز برگزاری محافل سخنرانی با موضوعات مرتبط با ولادت حضرت معصومه(س) با محوریت الگوپذیری از ائمه اطهار(ع) و شناخت زندگی حضرت معصومه(س) به‌عنوان دختر نمونه اسلام به‌منظور الگوپذیری دختران، برپایی دورهمی دخترانه برای بیان صفات یک دختر خوب، دورهمی دخترانه برای اجرای مسابقه و شعرخوانی، دورهمی دخترانه برای ایجاد فضایی شاد، اجرای مسابقات دلنوشته برای حضرت معصومه(س) و برگزاری مسابقات هنری را از دیگر برنامه‌هایی برشمرد که به همت فعالان قرآنی البرز به مناسبت این دهه اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha