به گزارش ایکنا؛ وزارت دین اندونزی، سرآشپزهای حرفهای اندونزیایی را در موسم حج 1440 هـجری قمری / 2019 میلادی استخدام میکند تا غذاهایی مطابق با ذائقه مردم اندونزی را برای زائران آماده کنند.
بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی؛ سرآشپزهای حرفهای مسئولیت آموزش به نیروهای آشپزی در مکه، مدینه و نقاط دیگر را در زمان حج به عهده میگیرند.
با اجرایی شدن این طرح، بر اساس سیتم تقسیمبندی منطقهای، برای زائران غذاهای منطقهای آنان مانند «چوتو ماکاسار» برای ماکاساریها تهیه میشود.
انتهای پیام