کد خبر: 3646787
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸

نهضت عاشورا؛ مکتب جاودانه بشریت

گروه معارف: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز از نهضت عاشورا به عنوان مکتب جاودانه بشریت نام برد و گفت: در مجالس عزای آن حضرت به فلسفه قیام و به تبیین ابعاد مختلف نهضت عاشورا پرداخته و صرفا به طبل و دهل بسنده نشود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین روحی یزدی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز، چهارم مهرماه در سخنرانی حسینیه سید الشهدا(ع) کرج اظهارکرد: باید در مجالس عزای سالار شهیدان به فلسفه قیام عاشورا و تبیین ابعاد مختلف این نهضت پرداخت و صرف عزاداری کافی نیست.
وی ادامه داد: نهضت عاشورایی امام حسین(ع) یک مکتب جاودانه برای بشریت است و برخی به خطا گمان می‌کنند نهضت عاشورا خاص سال 61 هجری بوده و وجود مقدس اباعبدالله الحسین(ع) قیامی را آغاز کرد و در همان سال به پایان رسید.
روحی یزدی گفت: از پیام‌های امام حسین(ع) به دست می‌آید که نهضت عاشورا یک نهضت آزادی‌بخش بود و هر انسان آزاده و آزادی‌خواه را می‌تواند رهنمون باشد، همچنان که رهبران آزادی‌خواه دنیا در طول تاریخ اعتراف کرده‌اند که با الهام از مکتب امام حسین(ع) سکان هدایت جامعه و طی مسیر آزادی‌خواهی را در پیش گرفته‌اند.
این مسئول خاطرنشان کرد: از سخنان اباعبدالله الحسین(ع) روشن می‌شود که آن حضرت فردا و فرداهای بشریت دیده و مشعل هدایت را پیش‌پای آنان گذاشته‌اند و خلاصه کردن قیام عاشورا به سال 61 هجری جفای به اباعبدالله الحسین(ع) و اصحاب باوفای سید الشهدا(ع) است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز اضافه کرد: زیرا آن حضرت می‌فرمایند براعٍ مثل یزید، این تعبیر یعنی نوکر مصداق و تعریف الگو و ذکر مصداق و تعریف الگو خاص یک دوره کوتاه تاریخی نیست .
وی ادامه داد: همانگونه که پیامبر اعظم(ص) امام حسین(ع) را چراغ هدایت برای همیشه و بشریت اعلام فرمودند یا در جای دیگر امام حسین(ع) می‌فرمایند: کسی مانند من با فردی مانند یزید بیعت نمی‌کند و این یعنی ذکر مصداق و غرض این است در هر زمان و در هرجا ظالمی در رأس جامعه قرار گیرد نباید زیر بار زور رفت و این سخن عبارتی دیگر از جمله کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا است.
روحی یزدی افزود: با این همه عظمتی که در مکتب عاشورا دیده می‌شود با همه شمول و گستردگی آن، ظلم به قیام امام حسین(ع) است که در مجالس عزای آن حضرت به فلسفه قیام و به تبیین ابعاد مختلف نهضت عاشورا پرداخته و صرفا به طبل و دهل بسنده نشود.

captcha