حجت الاسلام و المسلمین محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت وگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: شب قدر شبی است که در آن سرنوشت بندگان خداوند سبحان تقدیر میشود و این بستگی به خود انسان دارد که چگونه این مقدرات را به سرمنزل مقصود برساند.
وی افزود: در شب قدر وجود انسان این قابلیت را مییابد که ظرف نزول قرآن کریم شود و پیامبر اکرم(ص) به عنوان یک انسان توانستند این قابلیت را بالفعل نموده و در جان و دل خود قرآن را تحمل نمود.
این مسئول بیان کرد: برای رسیدن به فضیلت و برکات لیالی قدر باید آمادگی قلبی داشت و آگاه بود که این شب ها، شب خودسازی و قربالهی است و آمرزش گناهان، نزول قرآن و برتری این شب بر هزار ماه از ویژه گیهای این شب است که بارها در قرآن و احادیث به آن اشاره شده است.
صالحی همچنین شبهای قدر را فرصت بهرهمندی از رحمتالهی و کسب ارزشهای معنوی دانست و گفت: مومنان باید با خلوص نیت در این شبها از دنیای مادی فاصله گرفته و احسان و نیکی را در قلبهای خود جایگزین کینه و حسدورزی کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز ابرازکرد: شبزندهداری و برگزاری مراسم شب قدر مورد تأکید آموزههای دینی است بنابراین مردم نباید در این شبها انس با قرآن، دعا و مناجات را از یاد ببرند و از این فرصت برای راز و نیاز وخلوت با معبود، شبزندهداری و شکرگزاری از خداوند، دادن صدقه، خواندن نماز استغفار، کمک به فقرا، خواندن قرآن، بهره ببرند.
وی برنامههای لیالی قدر در این امامزادگان را قرائت قرآن، دعای مجیر، دعای جوشن کبیر، مناجات و سخنرانی دانست و گفت: زائران و شبزندهداران در این مراسم از حضور سخنرانان برجسته کشوری، استانی و همچنین مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بهرهمند شده و به عزاداری و راز و نیاز با پروردگار خود میپردازند.
صالحی اضافه کرد: همچنین علاوه بر برگزاری مراسم در لیالی قدر، در شام روزهای قدر نیز برنامههایی در این امامزادگان برگزار میشود.