محمد محمودینژاد، مسئول هیئت مذهبی شاهزادگان ارباب(ع) کرج در گفتوگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: همزمان با لیالی قدر طبق برنامهریزی قرار است که ۲۱ پرس غذای گرم در این هیئت طبخ و توزیع شود.
وی افزود: تمام هزینههای پخت غذا از محل نذورات شهروندان، افراد خیر و نیکوکار تأمین میشود و امید میرود این حرکت به الگویی مناسب برای گرامیداشت مناسبتها و رویدادهای ملی و مذهبی تبدیل شود.
این مسئول بیان کرد: در این راستا شهروندان و روزهداران میتوانند مصادف با ۲۱ ماه مبارک رمضان در محل هیئت حضور یابند.
محمودینژاد گفت: برای غذای نذری مذکور علاوه بر روغن و ادویه مورد نیاز، یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم گوشت، ۳ تن برنج، ۸۰۰ کیلو لپه، ۲ تن پیاز، ۷۰۰ کیلوگرم رب و بیش از یک تن سیب زمینی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام