کنفرانس ملی «بیوتروریسم» در لرستان آغاز به کار کرد
کد خبر: 4199837
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷

کنفرانس ملی «بیوتروریسم» در لرستان آغاز به کار کرد

اولین کنفرانس ملی «دفاع محیط زیستی در برابر تهدید‌های بیوتروریسم» به میزبانی دانشگاه لرستان از امروز، 25 بهمن‌ماه به مدت دو روز در حال برگزاری است.

کنفرانس ملی «بیوتروریسم» در لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، اولین کنفرانس ملی «دفاع محیط زیستی در برابر تهدید‌های بیوتروریسم» امروز، 25 بهمن‌ماه به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید قاسم سلمیانی این دانشگاه آغاز به کار کرد و این همایش به مدت دو روز ادامه دارد.

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این مراسم در ارائه گزارشی از روند برگزاری این همایش ملی گفت: با فراخوان این همایش ۳۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش واقع در دانشگاه لرستان ارسال شد که از این تعداد ۳۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است.

وی افزود: نقش و جایگاه ارگانیسم‌ها در بیوتروریسم و دفاع زیستی، طراحی الگوی نظام دفاع زیستی، جایگاه پدافند غیر عامل در دفاع زیستی، ملاحظات امنیتی، اجتماعی، سیاسی، حقوقی و اقتصادی دفاع زیستی و بیوتروریسم، بیوتروریسم و مخاطرات غذایی و زیست محیطی، نقش علوم پزشکی و علوم پایه پزشکی در دفاع زیستی، جایگاه و کارکرد علوم انسانی در دفاع زیستی و جایگاه فناوری‌های نوظهور در بیوتروریسم و دفاع زیستی مهمترین محور‌های اعلامی این کنفرانس است.

نظری با بیان اینکه سازمان پدافند غیرعامل کشور و استان، استانداری لرستان، دانشگاه لرستان، جهاددانشگاهی و برخی از سازمان‌ها، نهادها و ادارت در برگزاری این همایش مشارکت دارند، اضافه کرد: مقالات کنفرانس ملی دفاع زیست محیطی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد. 

رئیس دانشگاه لرستان در خاتمه گفت: در برگزاری این کنفرانس ملی سازمان شیلات ایران، مرکز تحقیقات بیماری‎های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران، انجمن ژنتیک ایران، انجمن ماهی‎شناسی ایران، شبکه مراکز شهید فهمیده، دانشگاه‌های افسری امام علی(ع)، اراک، کردستان، علوم پزشکی لرستان، آزاد خرم‎آباد، رازی و فنی و حرفه‌ای، مؤسسه آموزش عالی زندشیراز نیز مشارکت دارند.

علی غلامی‎فر، دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم نیز در این کنفرانس اظهار کرد: این همایش در هشت محور برگزار شده که تمام جوانب را درگیر کند. از ۱۲۰ عضو هیئت علمی و دکتری تخصصی جوامع دانشگاهی کشور برای این همایش دعوت شد و ۳۶۷ مقاله برای این کنفرانس ارسال شده است.

دبیر علمی کنفرانس بیان کرد: ۴۸ درصد از مقالات مربوط به خانم‎ها و ۵۲ درصد مربوط به آقایان است.

راه مقابله با بیوتروریسم تقویت دفاع زیستی است

در بخشی از این کنفرانس ملی، پیام محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری برای اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم قرائت شد که متن پیام به این شرح است:

«تقارن مبارک اعیاد شعبانیه و ایام فرخنده طلوع انقلاب اسلامی ایران در منظومه‌ جور و کهکشان استعمار اتفاق مبارک و مقدسی است که با حضور پرشکوه مردمان ایران سربلند این خاک دیرینه‌ای که به کیمیای دین رویینه تن از هر بلا و بلیه‌ای بوده فتح قله‌های تمدن نوین اسلامی را نوید داده و بدیهی است فتح این قله‌ها مدیون جانبازی و فداکاری جانبازان عزیز و شهدای گرانقدر و عظیم الشان است.

این حضور شکوهمند خود بزرگترین دفاع زیستی و پدافند غیرعامل است که با چشم هوش، پرچم یادگار نامیرای امام(ره) یعنی انقلاب اسلامی را در جهان برافراشته است.

بی‌شک برگزاری اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم گامی است در راستای تحقق اهداف متعالی آموزش پژوهش محور و پژوهش آموزش محور که غنا و فرهیختگی و فضیلت مردمان این سرزمین را در اوج تهاجم همه‌جانبه و حصرهای ظالمانه اقتصادی تحریم‌های معیشتی دشمن به رخ جهانیان می‌کشد.

مسلماً تروریسم با همه ابعاد شوم خود محکوم به زوال است، ناپسندیده‌ترین نوع آن بیوتروریسم است که راه مقابله با آن تقویت دفاع زیستی در همه ابعاد آن است از امنیت غذایی گرفته تا تولید دانش‌بنیان و تقویت اقتصاد و ارتقای ظرفیت‌ها و قدرت نرم اجتماعی و فرهنگی و همچنین دسترسی به فناوری‌های نوظهور در صنایع دفاعی پزشکی مهندسی و...

اینجانب کوشش برگزارکنندگان اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم را ارج می‌نهم و اکنون که به یاری پروردگار و با پایمردی تحسین‌برانگیز دانشگاه لرستان و مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی کشور به‌گونه‌ای پسندیده و نیکو و با مشارکت دانشگاه‌ها سازمان‌ها و نهادهای مختلف به انجام رسیده است انتظار می‌رود که از دستاوردهای نوآورانه علمی و اثربخش اجتماعی این این رویداد تخصصی در حوزه دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم استفاده شود و این جریان علمی با همکاری مراکز علمی به شکلی برنامه‌محور و هدفمند در مسیر تحقق اهداف نظام علمی کشور ادامه یابد.»

انتهای پیام
captcha