اساس کار قرآنی؛ بر مبنای اقدامات خیرخواهانه و مردمی
کد خبر: 3963091
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
ملانوری در آیین تجلیل از خادمان برگزیده کشوری قرآن در مشهد بیان کرد؛

اساس کار قرآنی؛ بر مبنای اقدامات خیرخواهانه و مردمی

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنای اصلی فعالیت‌های قرآنی، بر امور خیرخواهانه، عام‌المنفعه، مردمی و موقوفات است، لذا در شرف تشکیل مجمع خیران قرآنی در کشور با مشارکت استان‎ها هستیم که این مجمع با حضور 70 نفر از خیران قرآنی کشور تاسیس می‌‎شود.

اساس کار قرآنی؛ بر مبنای اقدامات خیرخواهانه و مردمیبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری، مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین تجلیل از خادمان برگزیده کشوری قرآن کریم (برگزیده سال های 98 و 99) که امروز 18 فروردین‌ماه، به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ربع قرن است که برنامه تکریم از خادمان قرآن کریم، به‌عنوان یکی از فعالیت‎‌های قرآنی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بی‌تردید تنوع فعالیت‌های قرآنی، پس از ظهور انقلاب اسلامی سال به سال، دوره به دوره و روز به روز افزون شده است. نمایشگاه بین‌المللی قرآن ‌کریم به‌لحاظ تنوع فعالیت‌ها، در جهان بی‌سابقه است. ممکن است در چند و چون فعالیت قرآنی و بسنده بودن آن به لحاظ نیاز جامعه اسلامی، نقدهایی داشته باشیم و در بحث فعالیت‌ها درخصوص هماهنگی و انسجام در باب فعالیت‌های قرآنی، آسیب‌هایی باشد، اما باید خداوند را سپاسگزار باشیم و ضرورت دارد که از فعالیت‌های قرآنی که از سوی موسسات قرآنی، متولیان و اساتید قرآنی در حال انجام است، تکریم و تجلیل صورت گیرد.

ملانوری بیان کرد: همه ساله در کشور و در رشته‌های مختلف ترویجی، تحقیق، ترجمه، داوری، تبلیغی، هنری و... در حوزه قرآن کریم، افرادی که فعال هستند برای کسب عنوان خادمی قرآن کریم نامزد می‌شوند و در طول 25 دوره این فعالیت، حدود 300 نفر از حافظان، فعالان قاریان، اساتید، پژوهشگران و... منتخب شدند.

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: انتخاب محدجوادسادات‌فاطمی و کمال‌الدین غراب از میان جمع انبوهی از خادمان قرآنی از سراسر کشور که معرفی و پیشنهاد شده بودند، انتخاب شدند.

وی گفت: برای دوره بیست‌وششم این آیین که مقدمات آن در حال فراهم‌سازی برای اواخر ماه مبارک رمضان است، نیز تاکنون بیش از 200 نفر برای این کار پیشنهاد شدند و کمیته تخصصی منتخب از خادمان قرآن کریم، بررسی‌های اولیه را انجام داده و در شورای سیاستگذاری با حضور مسئولان انتخابات، صورت می‌گیرد.

ملانوری اضافه کرد: یکی از برکات سال‎های اخیر و دولت فعلی، این است که یک نهاد غیردولتی با عنوان انجمن خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی، توسط مجموعه خادمان قرآنی تشکیل شد. به هر حال حمایت و پشتیبانی دولتی محدود و هم ممکن است شدت و ضعف داشته باشد و هم به‌لحاظ تشخیص برای اهتمام و توجه، نیازمند حضور دانشمندان و متخصصان باشند و چه جایی بهتر از اینکه خادمان قرآن کریم و به تعبیر شایسته رهبری که فرمودند از قهرمانان قرآنی تجلیل کنید و پاس بدارید، لذا به‌زعم ما این افراد قهرمانان ملی ما هستند و چه جایی بهتر از این انجمن که برای توسعه فعالیت‌های قرآنی همفکری کنند.

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز کرد: اساس فعالیت‌های قرآنی به‌همت کسانی است که بدون وابستگی به تشکیلات و دولت و در خانه‌ها و محافل قرآنی متمرکز است و همه ما در جامعه قرآنی نیز مدیون محافل خانگی و مسجدی هستیم.

وی تصریح کرد: در واقع بنای اصلی کارهای قرآنی بر کارهای خیرخواهانه، عام‌المنفعه، مردمی و موقوفات است، لذا در شرف تشکیل مجمع خیران قرآنی در کشور با مشارکت استان‌ها هستیم که این مجمع با حضور 70 نفر از خیران قرآنی کشور تاسیس خواهد شد.

ملانوری عنوان کرد: این مجمع در کنار دولت و اعتبارات دولتی جذب بیشتری از خیران داشته باشد، برای رفع تنگناهایی که در سر راه فعالیت‌‌‌های قرآنی است، داشته باشد.

انتهای پیام
captcha