به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی دامپزشکی البرز، علیرضا رفیعیپور، سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان البرز اظهار کرد: در اجرای این طرح نیز انتقال فرآوردههای خام دامی مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ مورد مصرف موکبهای اربعین حسینی به شهرهای مرزی و غربی کشور مورد پایش قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: دامپزشکی استان البرز برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل تیمهای سیار کرده در سراسر استان کرده است؛ این تیمها وظیفه دارند تا نظارتهای شرعی و بهداشتی را در تمام مراحل ذبح قربانی و توزیع فرآوردههای دامی را به دقت انجام دهند.
رفیعیپورافزود: ناظران بهداشتی دامپزشکی استان البرز نیز در موکبهای اربعین حسینی استقرار یافتهاند.
این مسئول با اشاره به اینکه دامهایی که کشتار میشوند باید تحت نظارت اکیپهای دامپزشکی قرار بگیرند، ادامه داد: خریداری دام نیز باید از مکانهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی استان انجام شود.