کد خبر: 4314764
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

پویش مردمی «رهایی فاطمی» در البرز آغاز شد

مدیر ستاد دیه استان البرز از آغاز پویش مردمی «رهایی فاطمی» همزمان با ایام فاطمیه خبر داد و گفت: این طرح با هدف آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در استان البرز و ایجاد فرصتی برای مشارکت اقشار مختلف جامعه در عمل نیکوکارانه، آغاز شده است.

محمدباقر مقدسی مدیر ستاد دیه البرز

محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد دیه استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: پویش مردمی «رهایی فاطمی» فرصتی است تا هر فرد با هر توان مالی، در ثواب آزادی زندانیان شریک شود. حتی مبالغ اندک نیز می‌تواند گره‌ای از زندگی یک زندانی بدهکار باز کند و اثرات این حرکت خیرخواهانه به کل خانواده او سرایت می‌کند.

وی افزود: هم‌اکنون بیش از ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در زندان‌های استان البرز در انتظار کمک نیکوکاران هستند و با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با ستاد مرکزی دیه کشور، پیش‌بینی می‌شود تا پایان ایام فاطمیه، تعداد قابل توجهی از این افراد آزاد شوند. استان البرز نیز سهم ویژه‌ای در این پویش ملی دارد.

مقدسی با اشاره به نقش و اهمیت مشارکت مردمی گفت: ستاد دیه تنها نهاد مردمی مسئول آزادی زندانیان غیرعمد در کشور است و این پویش‌ها نشان‌دهنده ظرفیت جامعه برای تحقق عدالت اجتماعی و حمایت از محرومان است. هر کمک کوچک یا بزرگ می‌تواند زندگی یک خانواده را دگرگون کند و امید به بازگشت فردی به جامعه را زنده نگه دارد.

وی تأکید کرد: رهایی یک زندانی غیرعمد تنها پرداخت یک بدهی نیست، بلکه احیای کرامت انسانی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت همبستگی در جامعه است. زندانیان غیرعمد معمولاً قربانی شرایط اقتصادی و اجتماعی می‌شوند و بدون حمایت خیران، بازگشت آنان به زندگی عادی دشوار خواهد بود.

مدیر ستاد دیه البرز اظهار کرد: آزادسازی هر زندانی جرائم غیرعمد، در واقع نجات یک خانواده است. خانواده‌ای که با آزادی سرپرست یا یکی از اعضای خود از فشار اقتصادی و روانی رهایی می‌یابد و فرزندان این خانواده می‌توانند آینده‌ای روشن‌تر داشته باشند. حمایت از این افراد تنها کمک به یک فرد نیست، بلکه سرمایه‌گذاری بر روی سلامت اجتماعی و کاهش مشکلات خانوادگی است.

مقدسی در ادامه با اشاره به اهمیت ایام فاطمیه گفت: این ایام یادآور آموزه‌های ارزشمند اسلام مانند ایثار، گذشت و بخشش است. پویش «رهایی فاطمی» تبلور عملی این مفاهیم در جامعه است، جایی که محبت به حضرت زهرا(س) با عمل نیکو و حمایت از نیازمندان پیوند می‌خورد. هدف ما این است که این آموزه‌ها نه تنها در قالب کلام، بلکه در عمل نیز محقق شود.

وی افزود: از سوی دیگر، این طرح به ما یادآوری می‌کند که خیرخواهی و نیکوکاری محدود به مناسبت‌های مذهبی نیست، اما مناسبت‌های مذهبی مانند ایام فاطمیه فرصت ویژه‌ای برای بسیج نیروهای اجتماعی و فرهنگ‌سازی در راستای همدلی و مشارکت عمومی فراهم می‌آورد.

مدیر ستاد دیه البرز بیان کرد: مردم نیکوکار استان می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۴۴۴۰۳ یا شماره حساب ۰۱۲۵۲۵۲۵۲۵۰۰۲ بانک ملی ایران به نام ستاد مردمی دیه استان البرز واریز کنند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۹ و ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۶ تماس بگیرند.

قدسی با بیان اینکه پویش‌های مردمی نوع‌دوستانه ضمن کاهش فشارهای مالی و روحی بر زندانیان و خانواده‌هایشان، موجب افزایش اعتماد عمومی به نهادهای مردمی و تقویت فرهنگ کمک و همیاری می‌شود، افزود: همه ما می‌توانیم سهمی در این حرکت خیرخواهانه داشته باشیم. حتی کوچک‌ترین مشارکت می‌تواند سرآغاز تغییر بزرگ در زندگی یک خانواده باشد.

وی اظهار کرد: ستاد دیه همواره در تلاش است تا با شناسایی زندانیان نیازمند، امکانات و سازوکارهای لازم برای آزادسازی آنان را فراهم کند و برنامه «رهایی فاطمی» نمونه‌ای از مشارکت سازمان‌های مردمی با جامعه برای تحقق عدالت اجتماعی است.

مدیر ستاد دیه البرز در پایان گفت: ما امیدواریم با همراهی نیکوکاران، بتوانیم تعداد بیشتری از زندانیان جرائم غیرعمد را به آغوش خانواده‌هایشان بازگردانیم و علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، پیام همدلی و بخشش را در جامعه گسترش دهیم. این اقدام نه تنها کمک به فردی در زندان است، بلکه تقویت شبکه اجتماعی و ارتقای فرهنگ همدلی را به دنبال دارد.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha