تكريم مادران و همسران شهدا تجليل از فرهنگ ايثار و مقاومت است
کد خبر: 4028923
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز:

تكريم مادران و همسران شهدا تجليل از فرهنگ ايثار و مقاومت است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز تكريم مادران و همسران شهدا را تجليل از فرهنگ ايثار و مقاومت دانست و گفت: دعای آنها تضمين‌كننده انقلاب اسلامی است.

تكريم مادران و همسران شهدا

به گزارش ایکنا از البرز، سلیمان رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز، 26 دی‌ماه در آیین تجلیل از ۶۰ نفر از مادران و همسران شهدای البرزی که همزمان با سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد، گفت: حضرت ام‌البنین(س) نگاه ولایتمدار و تفکر حسینی را قطره‌قطره در کام فرزندانش نشاند و فرزندان خود را راهی جبهه حق علیه باطل کرد.

وی با اشاره به اینکه آن حضرت در زنده نگه‌داشتن نهضت عاشورا نقش بسزایی داشت، افزود: حضرت ام‌البنین(س) هر چند که در روز عاشورا و در کربلا حضور فیزیکی نداشته است، اما تربیت و همراهی چهار فرزندش با امام زمان خود نشان از نقش برجسته این بانوی دلیر دارد.

این مسئول تصریح کرد: او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می‌کرد، با وجود اینکه چهار جوان خودش(عباس، عبدالله، جعفر و عثمان) همراه کاروان بودند، به تمام کاروان سفارش فرمانداری از امام حسین(ع) را کرد و وقتی کاروان و قافله کربلا به مدینه رسید ام‌البنین(س) در اولین کلامش سراغ امام حسین(ع) را گرفت و وقتی به او خبر شهادت فرزندانش را می‌دادند فرمود «از امام حسین برای من خبر بدهید، همه فرزندانم به همراه کسانی که در دل آسمان هستند همگی به فدای حسین(ع).»

رستمیان ادامه داد: بعد از شهادت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) در حادثه عاشورا نیز از آن جایی که این بانوی بزرگوار بسیار توانمند بود توانست وظیفه دیگر خود را با سخنرانی‌ها و شعرهای حماسی از نظر ابلاغ پیام عاشورا انجام دهد و تأثیرات زیادی بر مخاطبان بگذارد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز با اشاره به اینکه حضرت ام‌البنین(س) با کلام و اشعار سوزناک و بیانات خود مردم را نسبت به واقعه عاشورا مطلع می‌کرد تا جایی که دوست و دشمن به گریه می‌افتاد، گفت: یکی دیگر از از نکات قابل توجه و برجسته حضرت ام‌البنین(س) این است که علمای بزرگ برای گرفتن حوائج خود به ایشان متوسل می‌شدند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به الگوگیری مادران و همسران شهدا از حضرت ام‌البنین(س) و نقش ارزشمند آنان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: خانواده‌های معظم شهدا به‌ویژه مادران و همسران شهدا دین خود را به نظام و انقلاب ادا کردند و امروز وظیفه تمام آحاد جامعه است که از این سمبل‌ها و تندیس‌های ایثار و مقاومت تجلیل کنند. تا زمانی که نفس در جان داریم باید دین خود را به شهدا ادا کرده و خانواده معظم شهدا را به نحو شایسته تکریم کنیم.

این مسئول با بیان اینکه سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) مصادف است با روز تجلیل و تکریم از مادران و همسران شهدا و این بهترین فرصت برای تجلیل از مقام این بزرگواران است، گفت: مادران و همسران شهدا در دفاع از حريم ولايت و امامت در دفاع مقدس با لبيک به امام شهدا، همسران و فرزندان خود را برای دفاع از اسلام و انقلاب آماده و راهی جبهه‌های نبرد حق عليه باطل كردند تا يک وجب از خاک وطن به دست دشمن نيفتد.

رستمیان در پایان تكريم مادران و همسران شهدا را تجليل از فرهنگ ايثار و مقاومت دانست و بیان کرد: دعای آنها تضمين‌كننده انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام
captcha