پخت نان محلی برای زائران اربعین حسینی
کد خبر: 3849544
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳

پخت نان محلی برای زائران اربعین حسینی

گروه فرهنگی ــ ۱۰ هزار قرص نان توسط بانوان بسیجی برای موکب شهدای شهرستان بهمئی پخت شد.

پخت نان محلی برای زائران اربعین حسینی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، باقر پسنده، فرمانده سپاه ناحیه بهمئی امروز، 21 مهرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به سهم ویژه پخت نان محلی برای زائران اربعین حسینی، اظهار کرد: بانوان بسیجی همانند دوران هشت سال دفاع مقدس همراه و دوشادوش مردان در برنامه‌های فرهنگی نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کنند.

وی افزود: جمعی از اعضای حوزه مقاومت بسیج خواهران این شهرستان در اقدامی شایسته برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی نان محلی پخت کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بهمئی اضافه کرد: نان‌های پخت شده به موکب شهدای شهرستان در ورودی شهر آغاجاری منتقل و برای پذیرایی از زائران استفاده می‌شود.

پسنده بیان کرد: موکب شهدای شهرستان بهمئی سه سال است که تا پایان اربعین و سه روز پس از آن به زائران خدمت‌رسانی می‌کند.

انتهای پیام

انتهای پیام
captcha