بانوی مددجو البرزی کارآفرین شد
کد خبر: 3822503
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲

بانوی مددجو البرزی کارآفرین شد

گروه اجتماعی ــ بانوی مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با حمایت و دریافت وام قرض‌الحسنه اشتغال این نهاد حمایتی، با راه‌اندازی کارگاه تولیدی پوشاک و خروج از چرخه حمایتی برای ۱۲ نفر کارآفرینی کرده است.

بانوی مددجو البرزی برای ۱۲ زن سرپرست خانوار کارآفرینی کرد

به گزارش ایکنا از البرز، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام(ره) البرز، این بانوی مددجوی البرزی در تشریح گذر از ناملایمات و رسیدن به موفقیت خود گفت: در سن ۱۶ سالگی با پسرخاله‌ام ازدواج کردم اما با وجود نسبت فامیلی، شناخت درستی از او نداشتم. همسرم ساکن شهرستان بود و من هم بعد از ازدواج به همراه او راهی شهرستان شدم.
وی اظهار کرد: پس از دو سال زندگی مشترک متوجه شدم که همسرم معتاد است. در آن زمان فرزند اولم به دنیا آمد اما اعتیاد همسرم بیشتر شده بود، او کار نمی‌کرد و شغلی هم نداشت.
وی ادامه داد: همسرم بیشتر وقتش را با دوستانش می‌گذراند و من برای حفظ زندگی و تغییر رفتار او تلاش کردم ولی فایده‌ای نداشت و ناگزیر مشکلاتم را با خانواده‌ام میان گذاشتم و خواهان طلاق و جدایی از همسرم جدا شدم، اما آنها قبول نکردند.
این بانوی کارآفرین افزود: به کرج برگشتم و چون حرفه خیاطی را که درگذشته آموخته بودم در یک مغازه پرده‌دوزی مشغول به کار شدم.
روزها با یک چرخ‌خیاطی کوچک و قدیمی کار می‌کردم و شب‌ها با صدف مجسمه می‌ساختم و می‌فروختم تا هزینه زندگی خودم و دو فرزندم را فراهم کنم، از سوی دیگر همسرم هر دو ماه یک‌بار به ما سری می‌زد و دوباره به شهرستان می‌رفت و خبری از او نمی‌شد.
بانوی موفق البرزی گفت: با تلاش بیشتر و پس‌اندازی که اندوخته بودم، یک قطعه زمین خریداری کردم و یک اتاق در آن ساختم. تا اینکه پسر بزرگم در دانشگاه قبول شد و آن زمان بود که از همسرم که هیچ نقشی در زندگی ما نداشت و در شهر دیگری نزد خانواده‌اش زندگی می‌کرد طلاق گرفتم.
وی اظهار کرد: با توصیه یکی از نزدیکان به کمیته امداد مراجعه کردم و تحت حمایت قرار گرفتم و با ۸۰ میلیون ریال وام خانه‌ام را بزرگ‌تر کردم. پس از مدتی دوباره از کمیته امداد وام ۷۰ میلیون ریالی گرفتم و یک اتاقک در طبقه بالای خانه‌ام ساختم، سپس سه چرخ خیاطی دیگر تهیه کردم و کارم را توسعه دادم.
مددجوی کارآفرین البرزی ادامه داد: کمیته امداد با دیدن موفقیت و تلاشم برای بار سوم یک وام ۱۵۰ میلیون ریالی به من پرداخت کرد و توانستم با پس‌اندازی که داشتم اتاق طبقه بالای خانه‌ام را به یک سالن بزرگ تبدیل کنم.
این بانوی موفق افزود: هم‌اکنون تعداد چرخ‌های خیاطی من به ۱۰ دستگاه افزایش پیدا کرده و ۱۲ زن سرپرست خانوار در کارگاه من مشغول به کار هستند.
وی گفت: از طرفی با مانتوفروشی‌های خیابان جمهوری تهران نیز قرارداد بستم و نیمه اول سال مانتو و نیمه دوم سال پالتو می‌دوزیم و به بازار عرضه می‌کنیم.
اکنون پسر بزرگ این بانوی موفق تحصیلاتش را در مقطع کاردانی رشته الکترونیک به پایان رسانده و یک باشگاه ورزشی نیز تأسیس کرده و فرزند کوچک‌تر وی نیز که ۱۵ سال دارد محصل است.
انتهای پیام

captcha