جانمایی ۲۸ جایگاه عرضه بهداشتی دام در البرز
کد خبر: 3832945
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳

جانمایی ۲۸ جایگاه عرضه بهداشتی دام در البرز

گروه اجتماعی ــ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی البرز از جانمایی ۲۸ جایگاه عرضه بهداشتی دام در استان برای عید قربان خبر داد.

جانمایی ۲۸ جایگاه عرضه بهداشتی دام برای عید قربان در البرز

علیرضا جمالی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: برای عید قربان ۲۸ جایگاه ثابت عرضه و ذبح بهداشتی دام در استان جانمایی شده است.

وی با اشاره به اینکه از ۲۸ جایگاه موردنظر، 11جایگاه توسط شهرداری جانمایی شده است، گفت: یک جایگاه نیز در آسایشگاه کهریزک جانمایی شده زیرا این مرکز مراجعان زیادی دارد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: در روز عید قربان علاوه بر جانمایی جایگاه‌های ثابت عرضه و ذبح بهداشتی دام، یازده اکیپ سیار بازرسی و نظارتی دامپزشکی نیز در سطح استان فعالیت خواهند کرد.

جمالی با بیان اینکه ۳۹ دکتر دامپزشک در اکیپ‌های نظارتی حاضر خواهند بود، گفت: در هر یک از جایگاه‌های ثابت عرضه دام یک نفر ناظر بهداشتی و یک نفر ناظر شرعی نیز حضور دارند.
وی با تاکید بر اینکه دکتر دامپزشک پیش از کشتار وضعیت دام‌ها را بررسی می‌کند، گفت: بعد از کشتار نیز ناظرین بهداشتی بازرسی‌های موردنظر را به عمل می‌آورند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در بخش دیگری ضمن اشاره به توصیه‌های بهداشتی در خصوص تهیه دام زنده، گفت: با توجه به بیماری تب کریمه کنگو که متاسفانه منجر به تلفات انسانی در برخی نقاط کشور شده است از مردم می‌خواهیم به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و کشتار دام‌ها را در پارکینگ منازل و یا خیابان‌ها انجام ندهند.

جمالی از شهروندان خواست کشتار دام را به کشتارگاه‌ها بسپارند، گفت: برای این منظور می‌توانند به دو کشتارگاه دام استان در محدوده سه راه انبار نفت، هفت جوی و دیگری در شهرستان ساوجبلاغ مراجعه کنند.

وی همچنین تأکید کرد: شهروندان پس از ذبح دام، گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده سپس در فریزر بگذارند. در حال حاضر این مهم در سطح کشتارگاه‌ها نیز رعایت می‌شود و درهر کشتارگاه سردخانه وجود دارد و بعد از کشتار دام، گوشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در سردخانه نگهداری و سپس در قصابی‌ها و دیگر مراکز توزیع و عرضه می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز اضافه کرد: اگر مردم به علت دوری مسیر و یا مواردی دیگر نمی‌خواهند برای کشتار دام به کشتارگاه مراجعه کنند، نیاز است که حتما از جایگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی است دام زنده را خریداری کنند و کشتار را نیز در همان محل انجام دهند.
انتهای پیام

captcha